Vendime | ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

Vendime

Kryeregjistruesi Semanaj pret ekipin e Bankës Botërore

Kryeregjistruesi zhvilloi një takim me ekipin e Bankës Botërore për Asistencë Teknike në Drejtim të Programit për Manaxhimin e Integruar të Tokës. Në takim u diskutua për hapat që ka…

Vendet vakante me kontratë në ZRPP, të interesuarit me diplome Gjeodezi dhe Gjeoinformatike.

Njoftimi i Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t, Z. Artan Lame në lidhje me punësimet në tre institucionet e pronësisë: ALUIZNI, ZRPP dhe ATP. Përpara disa ditësh u miratua në Qeveri…

Në ZVRPP Tiranë hapet sporteli i shpejtë “ProBiznes”.

Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA) çeli pranë ambienteve të zyrës së saj së pritjes në Tiranë sportelin e shpejtë “ProBiznes”, misioni i së cilit është t’u…

Inspektim në ZVRPP Fier, ministrja Gjonaj: Ankesat e qytetarëve të marrin përgjigje brenda 10 ditëve

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj në kuadër të takimeve me bazë qarku dhe platformës së bashkëqeverisjes me qytetarët e zakonshëm, zhvilloi vizita pune në institucionet e varësisë të qarkut Fier….

Trajnohen drejtuesit e rinj të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Zyra Qëndrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në datën 20 Janar 2018 organizoi trajnimin e Regjistruesve të rinj të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të emëruar pas konkursit…

Prezantohen drejtuesit e rinj në Lushnje dhe Mallakastër

Kryeregjistruesi vijoi me prezantimin e drejtuesve të rinj vendorë të ZVRPP në Lushnje, të Shkëlqim Mebellit dhe në Mallakastër të Jetnor Muharremit. Kryeregjistruesi Semanaj duke vlerësuar konkursin kombëtar të përzgjedhjes…

Në krye të ZVRPP Fier prezantohet Petrit Kanani

Kryeragjistruesi Elion Semanaj prezantoi në krye të zyrës vendore të Fierit, Petrit Kananin. Duke theksuar se në qendër të punës së çdo drejtuesi dhe punonjësi duhet të jetë qytetari që…

Kryeregjistruesi prezanton në Vlorë, Sokol Banaj

Në Vlorë kryeregjistruesi Semanaj prezantoi Sokol Banaj në krye të ZVRPP. Gjatë prezantimit, zoti Semanaj u kujtoi punonjësve të kësaj zyre se në të gjithë vendin deri në muajin qershor,…

Prezantohet në Durrës Ardian Iljazaj në krye të ZVRPP

Kryeregjistruesi Elion Semanaj prezantoi Ardian Iljazajn si drejtuesin e ri të zyrës vendore të Durrësit. Ai kërkoi denoncim dhe kallëzim penal për çdo punonjës të zyrave të Regjistrimit të Pasurive…

Zoti Semanaj në Elbasan: Asnjë vonesë ndaj qytetarëve

Në Elbasan, në krye të ZVRPP kryeregjistruesi Semanaj, prezantoi Mariglen Dishën. Edhe Elbasani mbetet një nga zyrat që përballon një volum të madh pune. Ai kërkoi nga drejtuesi i ri…

Kryeregjistruesi Semanaj prezanton drejtuesin e ri të Tiranës

Kryregjistruesi Elion Semanaj ka nisur prezantimin e drejtuesve vendorë të Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, menjëherë pas shpalljes së tyre fitues të konkursit kombëtar. Zoti Semanaj ka nisur…

Kryeministri Rama: Të gjithë në provë para qytetarëve që kërkojnë shërbim nga hipotekat

Kryeministri Rama mori pjesë bashkë me ministren e Drejtësisë, Gjonaj në prezantimin e drejtorëve të rinj të ZRPP dhe ALUIZNI-t, të zgjedhur me konkurs. Për kreun e qeverisë, aleanca me…

Analiza vjetore në ZRPP, Kryeregjistruesi: Vetting për punonjësit e hipotekave

Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në analizën vjetore për vitin 2017, evidentoi rritje të cilësisë së shërbimit për qytetarët në sportelet e saj, por dhe ulje të…

Kryeregjistruesi shkarkon dhe çon për ndjekje penale dy punonjës të ZVRPP në Korçë

Dy specialistë të Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Korçë, E.G. dhe A.P. janë shkarkuar nga detyra dhe ndaj tyre është depozituar kallëzimi penal pranë organit të…

ZQRPP shkarkon dhe proçedon penalisht specialistin e ZVRPP Vlorë, Patriot Deraj

Menjëherë pas marrjes dijeni, përmes emisionit investigativ “Stop”, për përfshirjen e një punonjësi të ZVRPP Vlorë në afera korruptive, Kryeregjistruesi z. Elion Semanaj ka firmosur urdhërin e shkarkimit për punonjësin…

Inspektimi i zyrave vendore në Korçë dhe Pogradec.

Inspektimi i zyrave vendore në Korçë dhe Pogradec  Ministrja e Drejtësisë znj. Etilda Gjonaj dhe Kryeregjistruesi, Elion Semanaj zhvilluan një inspektim në zyrat vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme…

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Këlcyre

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Këlcyre.

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Skrapar

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Skrapar. AFISHIMI

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Polican

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Polican. AFISHIMI

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Gjirokaster

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Gjirokaster. AFISHIMI  

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Gramsh

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Gramsh. AFISHIMI

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Pogradec

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Pogradec. AFISHIMI  

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Dropull

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Dropull. AFISHIMI  

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Libohove

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Libohove. AFISHIMI

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Kuçovë

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Kuçovë. AFISHIMI    

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Berat

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Berat. AFISHIMI  

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Devoll

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Devoll   AFISHIMI

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Maliq

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Maliq. AFISHIMI  

Doracaj apel regjistruesve vendorë: T’i jepet fund fenomenit “dosje të humbura” apo “praktika të harruara në sirtar”

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj në një takim të zhvilluar me zyrën e regjistrimit të Tiranës, por dhe me regjistruesit vendorë, kërkoi disiplinë në orar, por dhe respektim të afateve me praktikat….

Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës.

  Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës   ZRPP, organizoi në Tiranë workshop-in e parë rajonal me vendet e Ballkanit Perëndimor për unifikimin dhe…

Kryeregjistruesja inspekton Zyrat Vendore në Vlorë, Lushnje dhe Fier

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj i ka kërkuar regjistruesve të zyrave vendore të zbatojnë ligjin dhe t’u shërbejnë qytetarëve pa zvarritje, me etikë dhe brenda afateve kohore.   Zonja Doracaj zhvilloi pak…

Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.

  Në foto anëtarët e Bordit Drejtues të Projektit. Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.   Shqipëria, si vend kandidat për t’u anëtarësuar në BE,…

Kryeregjistruesja Doracaj në Vjenë, në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics për vitin 2017, që u mbajt në Vjenë të Austrisë.   Eurogjeographics, është organizata evropiane e Zyrave të Regjistrimit,…

Ministria e Drejtësisë shpall konkursin e hapur për pozicionin “Regjistrues” të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Në mbështetje të pikës 4, të nenit 102, të Kushtetutës, të pikës 2, të ligjit nr. 8678, datë 14.05.2001 “Për organizimin dhe funksionimin e Ministrisë së Drejtësisë”, të neneve 13,…

ZRPP në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtën e Informimit

28 shtatori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim. Kjo ditë përkon edhe me 3-vjetorin e miratimit nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë të ligjit nr. 119/2014 “Për të…

Kryeregjistruesja Doracaj inspekton punën e zyrave vendore në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj ka bërë një inspektim në zyrat vendore të regjistrimit të pasurive të paluajtshme në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë.   Në vijim të analizës së punës së…

KRYEREGJISTRUESJA BLERINA DORACAJ TAKIM ME DHOMEN KOMBETARE TE NOTEREVE DHE TE PERMBARUESVE

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj zhvilloi një takim me përfaqësues të Dhomës Kombëtare të Noterëve dhe të Përmbaruesve. Takimi ishte në funksion të zbatimit të Udhëzimit të përbashkët ndërmjet ZRPP-së dhe dy…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të…

DEKLARATA PËR SHTYP E KRYEREGJISTRUESES, BLERINA DORACAJ

Pas paralajmërimit të kryeministrit Edi Rama për dorëheqjen e drejtorëve të Hipotekave në gjithë, vendin ka reaguar Kryeregjistruesja e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujatshme, Blerina Doracaj. Deklarata për…

RREGULLORE E BRENDSHME PËR FUNKSIONIMIN E ZYRËS QËNDRORE TË REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

Rregullore e Brendshme për Funksionimin e Zyrës Qëndrore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme RREGULLORE

Kryeministri Edi Rama takim me të gjithë Drejtorët e Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Kryeministri Edi Rama në një takim të zhvilluar me drejtuesit e Hipotekave në rrethe u kërkoi atyre dorëheqjen nga detyra. “Dorëheqja e të gjithë regjistruesve pa dallim përkatësish partiake dhe…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Për Zonën Kadastrale 2364 Laç, Kurbin Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”,…

51 Shërbimet ZRPP në E-Albania: Intervistë me Shërbimin Publik të Vitit në Shqipëri në Albanian ICT Awards V

Ky projekt synon të përmirësojë ndjeshëm shërbimin e ZRPP ndaj qytetarit duke rritur besueshmërinë, transparencën dhe duke ulur korrupsionin. Projekti “51 shërbimet e ZRPP ne portalin e-Albania” është kurorëzimi i…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33/2012 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme,…

N J O F T I M Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Në bazë të Ligjit nr 33/2012 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 8504, Uznove, Berat është duke u kryer Regjistrimi Fillestar i Pasurive të…

NJOFTIM-AFISHIM PUBLIK

N J O F T I MMbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të PaluajtshmeNë bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme”, indryshuar, në…

Ministri Ahmetaj ne ZRPP per shtyrjen e afatit te rivlerësimit

Ministri i Financave Arben Ahmetaj ka zhvilluar sot një vizitë në Sportelet e zyrave të regjistrimit të pasurive të paluajtshme (ZRPP) në Tiranë që administrohen nga ADISA, për të parë…

Ministri Vasili njihet me ecurinë e projektit të dixhitalizimit të pasurive të paluatjshme

Ministri i Drejtësisë, z. Petrit Vasili zhvilloi sot një vizitë pranë strukturës së projektin “Të dixhitalizimit, përmirësimit, përditësimit, të të gjithë të dhënave ligjore dhe hartografike në ZRPP”, pranë Drejtorinë…

Vendim nr.1 dt. 21.12.2016 të ZVRPP Korçë

Vendim nr.1 dt. 21.12.2016 të ZVRPP Korçë me objekt: Regjistrimin e pasurisë 1/376 ZK 8562 qyteti i Korçës për përcaktimin e sipërfaqes në baze të nenit 25, shkronja “b” të…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 1389, Cërrik,…

N J O F T I M Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 2932, Peshkopi,…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 1347, Bajram…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 1656, Fushe…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 3069, Puke, Puke…

Projekti i ZQRPP, nis faza e parë e dixhitalizimit të regjistrave të pasurive të paluajtshme

  Ministri Drejtësisë, z. Ylli Manjani ishte sot i pranishëm në ceremoninë e nisjes se fazës së parë të procesit që do të mundësojë kthimin e regjistrave të pasurive të…

UDHËZIM I PËRBASHKËT Nr. 19, datë 26.8.2016 PËR PROCEDURAT E ZBATIMIT TË LIGJIT NR.81/2016, DATË 25.7.2016 “PËR RIVLERËSIMIN E PASURISË SË PALUAJTSHME”

UDHËZIM I PËRBASHKËT Nr. 19, datë 26.8.2016 PËR PROCEDURAT E ZBATIMIT TË LIGJIT NR.81/2016, DATË 25.7.2016 Për rivlerësimin e pasurive të paluajtshme

KREU I ZYRES SE REGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME ILIRJAN MUHO: PROCEDURAT PËR RIVLERËSIMIN E 4 MILIONË PASURIVE

Kreu i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Ilirjan Muho ka shpjeguar procedurat që do të ndiqen për rivlerësimin e 4 milionë pasurive në shkallë vendi. Muho shpjegon se…

Takimi me delegacionin e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të Turqisë

Kryeregjistruesi z.Ilirjan Muho ka qene i pranishem gjate takimit qe Ministri i Drejtesise z.Ylli Manjani ka pritur një delegacion të kryesuar nga z. Huseyin Kesіmoglu, Zv/Drejtor i Përgjithshëm i Zyrës…

Titujt e pronësisë, Kryeregjistruesi z. Ilirjan Muho ne takimin e thirrur nga Ministri Manjani për rritjen e bashkëpunimit institucional

Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani ishte sot i pranishëm gjatë një tryeze pune ku është diskutuar mbi bashkëpunimin dhe ndërveprimin institucional në procesin e krijimit, dhënies dhe regjistrimit të…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 2132, Këlcyrë,…

NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR

Jepini vlerën e vërtetë pronës suaj!   Ju njoftojmë nis proçesi i përmirësimit/përditësimit pjesor të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme në disa zona kadastrale në administrim të…

NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR

  Jepini vlerën e vërtetë pronës suaj!   Ju njoftojmë nis proçesi i përmirësimit/përditësimit pjesor të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme në disa zona kadastrale në administrim…

Urdhëri i përbashkët ndërmjet ALUIZNI-t DHE ZRPP-së: Çertifikata e pronësisë gati për 10 ditë

Çertifikata e pronësisë për ndërtimet pa leje dhe për tokën mbi të cilën është kryer ndërtimi do të jepen brenda 10 ditëve. Përmes një urdhri të firmosur nga kreu i…

NJOFTIM -Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr.1090 Ballsh, Mallakaster…

CONTRACT NOTICE/Njoftimi i kontrates me objekt “Ndertimi i sistemit Multifunksional per sherbimet qe ofrohen ne ZRPP“

  Objekti i kontrates/marreveshjes kuader : “Ndertimi i sistemit Multifunksional per sherbimet qe ofrohen ne ZRPP“. Contract/Framework Agreement Object: “The establishment of the Multifunctional System for the services provided by…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 2908, Peqin,…

ZRPP PRET APLIKIME PER PROCESIN E PERDITESIMIT TE HARTES DIXHITALE

Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani i bëri apel të gjithë të interesuarve që të aplikojnë për tu punësuar pranë ZRPP pasi ka nisur procesi i dixhitalizimit të hartave. Manjani tha…

ZRPP PRET APLIKIME PER PROCESIN E PERDITESIMIT TE HARTES DIXHITALE

Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani i bëri apel të gjithë të interesuarve që të aplikojnë për tu punësuar pranë ZRPP pasi ka nisur procesi i dixhitalizimit të hartave. Manjani tha…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 2220, Koplik,…

VENDE VAKANTE

Vende Vakante

NJOFTIM NË KUADËR TË PROGRAMIT KOMBËTAR TË PRAKTIKAVE TË PUNËS

Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e programit kombëtar të praktikave të punës në administratën shtetërore dhe institucionet e tjera publike”, Ministria…

Nis zbatimin Udhëzimi nr. 1, lehtësim regjistrimit përfundimtar të objekteve në ZVRPP

Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani ishte sot i pranishëm në aktivitetin informues të organizuar nga Bashkia e Tiranës me rastin e hyrjes në fuqi të Udhëzimit Nr.1, datë 13.4.2016…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 3734, Velipoje,…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 2066, Kamez,…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 1351, Cakran,…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 3542, Sukth,…

Nis aplikimi online nga zyra e noterit për 27 shërbime të ZRPP

  Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani ka marrë sot pjesë në ceremoninë e prezantimit të sistemit të aplikimit online nga zyra e noterit, për shërbimet e ofruara nga Zyra…

Vizita e perfaqesuesve te Bankes Boterore ne ZRPP

    Ne fokusin e seminarit kombetar te mbajtur ne Tirane gjate 3-4 Dhjetor 2015 mbi Udhezimet Vullnetare ishte rendesia e te drejtave te sigurta te pronesise. 30 pjesemarresit nga…

Zbatimi i ligjit të trajtimit të pronës, qeveria miraton tre vendime të rëndësishme

  Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani në përfundim të mbledhjes së sotme të Qevesisë, ka dalë në një deklaratë për media, ku ka bërë me dije detaje mbi tre…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr.1237 Bogë, Malësi…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr.3685 Urë,…

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr.2110 Kashtbardhë,…

TAKIM INFORMUES: Veprimtaria e Bashkisë dhe ZRPP në zbatim të VKM nr. 994 dt.19.12.2015

Drejtori i Përgjithshëm i Hipotekave,  Z.Ilirjan Muho mori sot pjesë në takimin informues të  zhvilluar në Hotel Tirana ,me temë  Veprimtaria e Bashkisë dhe ZRPP në zbatim të VKM nr….

Nis aplikimi online nga zyra e noterit për 27 shërbime të ZRPP

Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani ka marrë sot pjesë në ceremoninë e prezantimit të sistemit të aplikimit online pranë noterit, për shërbimet e ofruara nga Zyra e Regjistrimit të…

Kom. i Ligjeve miraton pr/ligjin “Për regjistrimin e pasurive të paluajtshme”

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e  Njeriut, shqyrtoi dhe miratoi ditën e sotme projektligjin “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 33/2012 “Për regjistrimin e…

Urdhëri i Ministrit Manjani për mbarëvajtjen e bashkëpunimit mes ZRPP dhe ALUIZNI-t

    Ministri i Drejtësisë z. Ylli Manjani ka pasur ditën e sotme një dalje për media gjatë së cilës ka përcjellë edhe njëherë shqetësimin lidhur me cilësinë e ofrimit…

Drejtori i Përgjithshëm i Hipotekave, Ilirjan Muho: Në gjysmën e parë të vitit institucionet do të operojnë më hartën dixhitale

Në gjysmën e parë të këtij viti, institucionet që në fokus të punës kanë çështjet e pronave do të mund të operojnë me hartën e përbashkët dixhitale. Drejtori i Përgjithshëm…

Nis aplikimi online nga zyra e noterit për 27 shërbime të ZRPP

  Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani ka marrë sot pjesë në ceremoninë e prezantimit të sistemit të aplikimit online pranë noterit, për shërbimet e ofruara nga Zyra e Regjistrimit…

STAFI i Drejtorise se Administrimit te Informacionit ZQRPP

                                                [su_label type=”info”]Profilet e Specialisteve[/su_label]    …

Ministri i Drejtësisë z. Ylli Manjani zhvillon një takim në Zyrën Qendrore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme!

    Ministri i Drejtësisë z. Ylli Manjani ka zhvilluar një takim në Zyrën Qendrore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, ku të pranishëm ishin drejtues të zyrave vendore të…

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama vizitoi Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe sportelet e ADISA!

    Në muajin nëntor, Kryeministri i Shqiperise Edi Rama vizitoi Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe sportelet e ADISA, Qendra e re e Ofrimit të Shërbimeve Publike të…

Prezantim i Stafit te IT-se ne ZQRPP!

Me poshte do te keni pershkrim te shkurter te Stafit te IT-se te angazhuar ne ZRPP! 1. Klevis Hysenlikaj, specialist në Zyrën Qëndrore të Pasurive të Paluajtshme, Drejtoria e Administrimit të Informacionit. Detyrat…

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani takon Regjistruesit e Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme.

Ministri i kërkoj Regjistruesve te Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të shërbejnë me transparencë. Në kuadër të transparencës, ministri cilësoi se do të kryhet dixhitalizimi sa më…

Njoftim Publik – Për fillimin e procesit të përmirësimit dhe përditësimit të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme të prekura nga projekti TAP.

Njoftim Publik – Për fillimin e procesit të përmirësimit dhe përditësimit të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme të prekura nga projekti TAP.  Njoftimi Publik.

Deklarimi i të dhënave të sakta para punonjesit të ZVRPP-ve!

Pse është i rëndesishëm që të japim numrin e kontaktit të saktë para punonjesit të autorizuar në sportelet e shërbimit pranë ZVRPP-ve?- Në momentin që një qytetar i Republikës së…

Forma e kontratave online – printimi i kontratave

Nëpërmjet përdorimit të sistemit ALBSReP dhe metodes së re të kërkimit të informacionit nga ana e noterëve të Republikës së Shqipërisë, Zyra Qëndrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në…

Projekte në zhvillim- Sistemi i përmbaruesve dhe komunikimi me regjistrin elektronik të pasurive të paluajtshme!

Qëllimi i Projektit Qëllimi i këtij projekti është: krijimi i një sistemi elektronik për ofrimin e shërbimit të manaxhimit të veprimtarive aplikative, zhvillimore, në fushën e ekzekutimit të titujve ekzekutive…

Projekti i ri – Land Administration Data Improvement!

Projekti i ri – Land Administration Data Improvement!- Në zonat për të cilat nuk është kryer ende Regjistrimi Fillestar, informacioni mbi gjendjen aktuale të pasurisë nuk është i aksesueshëm në…

Trajnimet për përdorimin e sistemit ALBSReP dhe funksionaliteteve të tij!

Trajnimet për përdorimin e sistemit ALBSReP dhe funksionaliteteve të tij!- Ofrohen trajnime të vazhdueshme për specialistet e rinj të cilët aksesojnë sistemin e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe janë…

Web Services- Aksesi në regjistrin e pasurive të paluajtshme nga institucione e autorizuara nga ligji.

Nëpërmjet komunikimit me anë të web services, institucionet apo subjektet që kanë të drejtë të aksesojnë sistemin elektronik të pasurive të paluajtshme sipas vendimit Nr. 496, datë 1.8.2012, Për përcaktimin…

Komunikimi on line me Regjistrin e Gjëndjes Civile dhe Regjistrin Tregtëtar!

Të dhëna më cilësore, procedura më të qarta, më të shpejta Nëpërmjet komunikimit online të Regjistrit të Gjëndjes Civile dhe Regjistrit Tregëtar dhe ndërveprimit me sistemin e regjistrimit të pasurive…

Përfundimi i instalimit dhe fillimi i punës me sistem në 35 Zyrat Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme!

Në muajin Janar 2015 përfundoi me sukses procesi i instalimit të sistemit ALBSReP në mënyrë përfundimtare në të gjitha Zyrat Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Përfundimi i këtij…

Përmirësimi i sistemit online të noterëve, e-notary!

Përmirësimi i sistemit online të noterëve, e-notary!- Së fundmi, noterve të Republikes së Shqiperisë i ofrohet në kohë reale, në mënyrë të shpejtë informacion mbi pronat që janë të interesuar….

cvxvz\

bz\b

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar Pjesor te Pasurive te Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3358 Sheq Marinas, Fier.

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar Pjesor te Pasurive te Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3358 Sheq Marinas, Fier. Njoftimi për Afishimin Publik. Lista e Pronareve për Njoftim e…

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar Pjesor te Pasurive te Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3790 Vithkuq, Korce.

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar Pjesor te Pasurive te Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3790 Vithkuq, Korce. Njoftimi per Afishimin Publik. Lista e Pronareve per Njoftim e Komunes…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3612 Topoje , Fier.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3612 Topoje , Fier. Njoftmi per Afishimin Publik. Lista…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3300 Seman, Fier.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3300 Seman, Fier. Njoftimi per Afishimin Publik. Lista e…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1874 Gryke, Fier.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1874 Gryke, Fier. Njoftimi per Afishimin Publik. Lista e…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1752 Gjokalli, Fier.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1752 Gjokalli, Fier. Njoftimi per Afishimin Publik. Lista e…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr.1414 Ҫlirim, Fier.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr.1414 Ҫlirim, Fier. Njoftimi për Afishimin Publik. Lista e Pronarëve…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr.3946 Zogas, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr.3946 Zogas, Skrapar. Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk 3946…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr.3787 Vishocicë, Devoll.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr.3787 Vishocicë, Devoll.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk 3787…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr.3757 Veseshtë, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr.3757 Veseshtë, Skrapar.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk 3757…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3596 Therepel, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 3596 Therepel, Skrapar. Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3437 Shtyllë, Komuna Vithkuq, Korçë.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 3437 Shtyllë, Komuna Vithkuq, Korçë.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3017 Polenë, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 3017 Polenë, Skrapar.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 2844 Osojë, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 2844 Osojë, Skrapar.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 2035 Kalanjas, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 2035 Kalanjas, Skrapar.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1979 Ibrollarë, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1979 Ibrollarë, Skrapar.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3644 Trestenik, Devoll.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 3644 Trestenik, Devoll.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1420 Çorovodë, Skarapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1420 Çorovodë, Skarapar.Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1373 Çerenisht, Skarapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1373 Çerenisht, Skarapar. Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronareve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1364 Çemericë, Korçë.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1364 Çemericë, Korçë.     Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1342 Buzuq, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1342 Buzuq, Skrapar.       Njoftimi për Afishimin Publik.   …

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1949 Helmës Staraveckë, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1949 Helmës Staraveckë, Skrapar.   Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1069 Backe, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale  Nr. 1069 Backe, Skrapar.  Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1735 Gjergjove, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 1735 Gjergjove, Skrapar.   Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3037 Potom, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 3037 Potom, Skrapar.  Njoftimi për Afishimin Publik.Lista e Pronarëve Zk…

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3076 Qafe, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Përmirësimit dhe Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme  për Zonën Kadastrale Nr. 3076 Qafe, Skrapar.   Njoftimi për Afishimin Publik. Lista e…

Tabela Fiskale

Te dhenat e tregut te lire te apartamenteve ne qytetin e Tiranes  Tabela fiskale e apartamenteve te Tiranes Harta Dixhitale e Tiranes sipas ndarjes se Zonave Fiskale.

UDHEZIM Nr 5111/3 Dt 28/08/2012 : Per disa shtesa dhe ndryshime ne Udhezimin Nr. 2532, date 21.04.2009, te Kryeregjistruesit, ne Zyren Qendrore te Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme, ” Per regjistrimin e pasurive te fituara sipas ligjit Nr 9482

UDHEZIM Nr 5111/3 Dt 28/08/2012 : Per disa shtesa dhe ndryshime ne Udhezimin Nr. 2532, date 21.04.2009, te Kryeregjistruesit, ne Zyren Qendrore te Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme, ” Per…

RREGULLORE : Per percaktimin e menyrave, proçedurave dhe kushteve, per kryerjen e ndryshimeve dhe shtesave te funksioneve, ne Regjistrimin Elektronik te Pasurive te Paluajtshme ( ALBSReP)

RREGULLORE: Per percaktimin e menyrave, proçedurave dhe kushteve, per kryerjen e ndryshimeve dhe shtesave te funksioneve, ne Regjistrimin Elektronik te Pasurive te Paluajtshme ( ALBSReP).    Rregullorja. 

Baza Ligjore

Ligji 33/2012 Per Regjistrimin e Pasurive te Paluajtshme. Ligji 7843 – 13.7.94 Për Regjistrimin e Pasurive te paluajtshme(me të gjitha ndryshimet)(Shfuqizuar). Rregullore 184 – 8.04.1999  Për punën në ZRPP (pa ndryshimet)Rregullore…

Strategjia e Modernizimit

HyrjeQellimi i MaterialitQellimi i ketij dokumenti eshte pershkrimi i ndryshimeve qe duhen kryer per te shnderruar veprimet per regjistrim ne Zyren e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme ne nje regjister…

KËRKESË PËR SHPREHJE INTERESI: Shërbime Konsulence – 3 Ekspertë për Arkitekturën e sistemit të kompiuterizuar të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të ZRPP.

KËRKESË PËR SHPREHJE INTERESI: Shërbime Konsulence – 3 Ekspertë për Arkitekturën e sistemit të kompiuterizuar të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të ZRPP. Kërkesa për Shprehje Interesi. 

Vendim per pezullim te vendimit ne emer te Melpomeni Zeno

ZQRPP nepermjet ankeses se znj. Krisanthi Spiri

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1069 Backe, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 1069 Backe, Skrapar.  Njoftimi për Afishimin Publik. Lista e Pronarëve Zk 1069 Backe, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3037 Potom, Skrapar.

Njoftim pёr Afishim Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme për Zonën Kadastrale Nr. 3037 Potom, Skrapar. Njoftim për afishim publik Lista e Pronarëve Zk 3037 Potom, Skrapar.

Mirësevini në faqen zyrtare të ZQRPP-së

Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme ushtron veprimtarinë e vet në mbështetje të dispozitave ligjore. Objekt i veprimtarisë së zyrës së regjistrimit të pasurive të paluajtshme është regjistrimi i…

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Sed convallis tristique sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum….

Vestibulum tincidunt malesuada tellus

Nam nec ante. Sed lacinia, urna non tincidunt mattis, tortor neque adipiscing diam, a cursus ipsum ante quis turpis. Nulla facilisi. Ut fringilla. Suspendisse potenti. Nunc feugiat mi a tellus…

Nulla metus metus ullamcorper vel tincidunt sed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum….

Green ideal. Great Work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum….

Fusce nec tellus sed augue semper porta

Sed aliquet risus a tortor. Integer id quam. Morbi mi. Quisque nisl felis, venenatis tristique, dignissim in, ultrices sit amet, augue. Proin sodales libero eget ante. Nulla quam. Aenean laoreet….

Quisque volutpat condimentum velit

Curabitur sodales ligula in libero. Sed dignissim lacinia nunc. Curabitur tortor. Pellentesque nibh. Aenean quam. In scelerisque sem at dolor. Maecenas mattis. Sed convallis tristique sem. Proin ut ligula vel…

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci

Curabitur sodales ligula in libero. Sed dignissim lacinia nunc. Curabitur tortor. Pellentesque nibh. Aenean quam. In scelerisque sem at dolor. Maecenas mattis. Sed convallis tristique sem. Proin ut ligula vel…

Integer euismod lacus luctus magna

Suspendisse in justo eu magna luctus suscipit. Sed lectus. Integer euismod lacus luctus magna. Quisque cursus, metus vitae pharetra auctor, sem massa mattis sem, at interdum magna augue eget diam….

Standard post with featured image

Curabitur sodales ligula in libero. Sed dignissim lacinia nunc. Curabitur tortor. Pellentesque nibh. Aenean quam. In scelerisque sem at dolor. Maecenas mattis. Sed convallis tristique sem. Proin ut ligula vel…

Nulla metus metus ullamcorper vel tincidunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum….


. .