Blog | ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

Archives

NJOFTIM PER VENDE VAKANTE.

Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme njofton se kërkon të punësojë dy persona në ZRPP Berat, të cilët duhet të kenë përfunduar studimet për drejtësi, me mesatare nga…

Read More

SHPALLJE: Hapja e thirrjes se katert, ne kuader te programit te praktikave te punes

Shpallje : Hapja e thirrjes se katërt, në kuadër të programit të praktikave të punës.

Read More

Kryeregjistruesi Pjetri me studentët dhe pedagogët e UET: Çertifikata pronësie për 31 mijë leje legalizimesh.

Kreu i Zyrës Qendrore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Valdrin Pjetri tha dje se deri më 30 qershor do të përfundojë dhënia e certifikatës së pronësisë për 31 mijë…

Read More

Analiza e ZVRPP Tiranë, Kryeregjistruesi: 93% e shërbimeve janë ofruar brenda afateve ligjore.

Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë, ka ofruar rreth 300.000 shërbime për qytetarët e kryeqytetit. Në analizën vjetore të zhvilluar sot në Zyrën e Tiranës, Kryeregjistruesi Valdrin…

Read More

Thirrje për aplikim për çertifikatë pronësie.

ZVRPP Vlorë njofton qytetarët e më poshtë listuar që të paraqiten pranë sporteleve tona për të aplikuar për pajisjen e tyre me çertifikatën e pronësisë për lejet e dhëna nga…

Read More

Shërbimi i ri në ZRPP, Gjonaj: “Fast Track” modeli si do t’u shërbejmë qytetarëve

Një shërbim i ri dhe shumë i shpejtë është vendosur në Zyrën Vendore të regjistrimit të Pasurive të paluajtshme në Tiranë. Në ceremoninë e përurimit të këtij shërbimi merrnin pjesë…

Read More

Kryeregjistruesi Pjetri: Trajtim brenda ditës për çdo kërkesë të banorëve të Unazës së re

Zyra Qëndrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme si pjesë e rëndësishme e institucioneve shtetërore të angazhuara për zbatimin e projektit të Unazës së re, ka marrë të gjitha masat…

Read More

Reforma e titujve të pronësisë, Gjonaj: Kapitull i ri, ALUIZNI e Hipoteka një e vetme

Në kuadër të aktivitetit të reformës së titujve të pronësisë të mbajtur me kryeministrin Edi Rama në Libofshë të Fierit, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj shoqëruar edhe nga dy drejtorët…

Read More

Thirrje për aplikim për çertifikatë pronësie.

ZVRPP Vlorë njofton qytetarët e më poshtë listuar që të paraqiten pranë sporteleve tona për të aplikuar për pajisjen e tyre me çertifikatën e pronësisë për lejet e dhëna nga…

Read More

Thirrje për aplikim për çertifikatë pronësie.

  ZVRPP Librazhd njofton qytetarët e më poshtë listuar që të paraqiten pranë sporteleve tona për të aplikuar për pajisjen e tyre me çertifikatën e pronësisë për lejet e dhëna…

Read More