Archives

Projekti i ZQRPP, nis faza e parë e dixhitalizimit të regjistrave të pasurive të paluajtshme

  Ministri Drejtësisë, z. Ylli Manjani ishte sot i pranishëm në ceremoninë e nisjes se fazës së parë të procesit që do të mundësojë kthimin e regjistrave të pasurive të…

Read More

UDHËZIM I PËRBASHKËT Nr. 19, datë 26.8.2016 PËR PROCEDURAT E ZBATIMIT TË LIGJIT NR.81/2016, DATË 25.7.2016 “PËR RIVLERËSIMIN E PASURISË SË PALUAJTSHME”

UDHËZIM I PËRBASHKËT Nr. 19, datë 26.8.2016 PËR PROCEDURAT E ZBATIMIT TË LIGJIT NR.81/2016, DATË 25.7.2016 Për rivlerësimin e pasurive të paluajtshme

Read More

KREU I ZYRES SE REGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME ILIRJAN MUHO: PROCEDURAT PËR RIVLERËSIMIN E 4 MILIONË PASURIVE

Kreu i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Ilirjan Muho ka shpjeguar procedurat që do të ndiqen për rivlerësimin e 4 milionë pasurive në shkallë vendi. Muho shpjegon se…

Read More

Takimi me delegacionin e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të Turqisë

Kryeregjistruesi z.Ilirjan Muho ka qene i pranishem gjate takimit qe Ministri i Drejtesise z.Ylli Manjani ka pritur një delegacion të kryesuar nga z. Huseyin Kesіmoglu, Zv/Drejtor i Përgjithshëm i Zyrës…

Read More

Titujt e pronësisë, Kryeregjistruesi z. Ilirjan Muho ne takimin e thirrur nga Ministri Manjani për rritjen e bashkëpunimit institucional

Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani ishte sot i pranishëm gjatë një tryeze pune ku është diskutuar mbi bashkëpunimin dhe ndërveprimin institucional në procesin e krijimit, dhënies dhe regjistrimit të…

Read More

NJOFTIM- Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

  Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr. 2132, Këlcyrë,…

Read More

NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR

Jepini vlerën e vërtetë pronës suaj!   Ju njoftojmë nis proçesi i përmirësimit/përditësimit pjesor të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme në disa zona kadastrale në administrim të…

Read More

NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR

  Jepini vlerën e vërtetë pronës suaj!   Ju njoftojmë nis proçesi i përmirësimit/përditësimit pjesor të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme në disa zona kadastrale në administrim…

Read More

Urdhëri i përbashkët ndërmjet ALUIZNI-t DHE ZRPP-së: Çertifikata e pronësisë gati për 10 ditë

Çertifikata e pronësisë për ndërtimet pa leje dhe për tokën mbi të cilën është kryer ndërtimi do të jepen brenda 10 ditëve. Përmes një urdhri të firmosur nga kreu i…

Read More

NJOFTIM -Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Mbi afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme   Në bazë të Ligjit nr 33 datë 21.03.2012 Për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme, në Zonën Kadastrale Nr.1090 Ballsh, Mallakaster…

Read More