admin1 | ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME - Part 6

Archives

Doracaj apel regjistruesve vendorë: T’i jepet fund fenomenit “dosje të humbura” apo “praktika të harruara në sirtar”

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj në një takim të zhvilluar me zyrën e regjistrimit të Tiranës, por dhe me regjistruesit vendorë, kërkoi disiplinë në orar, por dhe respektim të afateve me praktikat….

Read More

Kryeregjistruesja inspekton Zyrat Vendore në Vlorë, Lushnje dhe Fier

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj i ka kërkuar regjistruesve të zyrave vendore të zbatojnë ligjin dhe t’u shërbejnë qytetarëve pa zvarritje, me etikë dhe brenda afateve kohore.   Zonja Doracaj zhvilloi pak…

Read More

Kryeregjistruesja Doracaj në Vjenë, në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics për vitin 2017, që u mbajt në Vjenë të Austrisë.   Eurogjeographics, është organizata evropiane e Zyrave të Regjistrimit,…

Read More

Ministria e Drejtësisë shpall konkursin e hapur për pozicionin “Regjistrues” të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Në mbështetje të pikës 4, të nenit 102, të Kushtetutës, të pikës 2, të ligjit nr. 8678, datë 14.05.2001 “Për organizimin dhe funksionimin e Ministrisë së Drejtësisë”, të neneve 13,…

Read More

Kryeregjistruesja Doracaj inspekton punën e zyrave vendore në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj ka bërë një inspektim në zyrat vendore të regjistrimit të pasurive të paluajtshme në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë.   Në vijim të analizës së punës së…

Read More

KRYEREGJISTRUESJA BLERINA DORACAJ TAKIM ME DHOMEN KOMBETARE TE NOTEREVE DHE TE PERMBARUESVE

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj zhvilloi një takim me përfaqësues të Dhomës Kombëtare të Noterëve dhe të Përmbaruesve. Takimi ishte në funksion të zbatimit të Udhëzimit të përbashkët ndërmjet ZRPP-së dhe dy…

Read More

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të…

Read More

DEKLARATA PËR SHTYP E KRYEREGJISTRUESES, BLERINA DORACAJ

Pas paralajmërimit të kryeministrit Edi Rama për dorëheqjen e drejtorëve të Hipotekave në gjithë, vendin ka reaguar Kryeregjistruesja e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujatshme, Blerina Doracaj. Deklarata për…

Read More

RREGULLORE E BRENDSHME PËR FUNKSIONIMIN E ZYRËS QËNDRORE TË REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

Rregullore e Brendshme për Funksionimin e Zyrës Qëndrore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme RREGULLORE

Read More

N J O F T I M-Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

N J O F T I M Mbi Afishimin Publik të Regjistrimit Fillestar të Pasurive të Paluajtshme Në bazë të Ligjit nr. 33/2012, datë 21.03.2012 “Për Regjistrimin e Pasurive të…

Read More