Archives

Në krye të ZVRPP Fier prezantohet Petrit Kanani

Kryeragjistruesi Elion Semanaj prezantoi në krye të zyrës vendore të Fierit, Petrit Kananin. Duke theksuar se në qendër të punës së çdo drejtuesi dhe punonjësi duhet të jetë qytetari që…

Read More

Kryeregjistruesi prezanton në Vlorë, Sokol Banaj

Në Vlorë kryeregjistruesi Semanaj prezantoi Sokol Banaj në krye të ZVRPP. Gjatë prezantimit, zoti Semanaj u kujtoi punonjësve të kësaj zyre se në të gjithë vendin deri në muajin qershor,…

Read More

Prezantohet në Durrës Ardian Iljazaj në krye të ZVRPP

Kryeregjistruesi Elion Semanaj prezantoi Ardian Iljazajn si drejtuesin e ri të zyrës vendore të Durrësit. Ai kërkoi denoncim dhe kallëzim penal për çdo punonjës të zyrave të Regjistrimit të Pasurive…

Read More

Zoti Semanaj në Elbasan: Asnjë vonesë ndaj qytetarëve

Në Elbasan, në krye të ZVRPP kryeregjistruesi Semanaj, prezantoi Mariglen Dishën. Edhe Elbasani mbetet një nga zyrat që përballon një volum të madh pune. Ai kërkoi nga drejtuesi i ri…

Read More

Kryeregjistruesi Semanaj prezanton drejtuesin e ri të Tiranës

Kryregjistruesi Elion Semanaj ka nisur prezantimin e drejtuesve vendorë të Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, menjëherë pas shpalljes së tyre fitues të konkursit kombëtar. Zoti Semanaj ka nisur…

Read More

Kryeministri Rama: Të gjithë në provë para qytetarëve që kërkojnë shërbim nga hipotekat

Kryeministri Rama mori pjesë bashkë me ministren e Drejtësisë, Gjonaj në prezantimin e drejtorëve të rinj të ZRPP dhe ALUIZNI-t, të zgjedhur me konkurs. Për kreun e qeverisë, aleanca me…

Read More

Analiza vjetore në ZRPP, Kryeregjistruesi: Vetting për punonjësit e hipotekave

Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në analizën vjetore për vitin 2017, evidentoi rritje të cilësisë së shërbimit për qytetarët në sportelet e saj, por dhe ulje të…

Read More

Kryeregjistruesi shkarkon dhe çon për ndjekje penale dy punonjës të ZVRPP në Korçë

Dy specialistë të Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Korçë, E.G. dhe A.P. janë shkarkuar nga detyra dhe ndaj tyre është depozituar kallëzimi penal pranë organit të…

Read More

ZQRPP shkarkon dhe proçedon penalisht specialistin e ZVRPP Vlorë, Patriot Deraj

Menjëherë pas marrjes dijeni, përmes emisionit investigativ “Stop”, për përfshirjen e një punonjësi të ZVRPP Vlorë në afera korruptive, Kryeregjistruesi z. Elion Semanaj ka firmosur urdhërin e shkarkimit për punonjësin…

Read More

NJOFTIM: Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Këlcyre

Afishim publik i Regjistrimit Fillestar të Pasurive Pyje dhe Kullota në pronësi të Bashkisë Këlcyre.

Read More