Archives

PD akuzoi për tjetërsim provash, ZQRPP: Të gjitha dosjet e skandalit me pronat e Spillesë janë sekuestruar nga Prokuroria

Partia Demokratike akuzoi drejtoreshën e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Kavajë, Matilda Peza se po përpiqet të prishë provat e korrupsionit me pronat e grabitura të…

Read More

Ministrja Gjonaj dhe Zv. Kryeministrja Mesi inspektime në zyrat e ZVRPP Berat

Në kuadër të mbledhjes së Këshillit të Ministrave në qarkun e Beratit, Ministrja e Drejtësisë, znj. Etilda Gjonaj, e shoqëruar nga Zëvendës Kryeministrja, znj. Senida Mesi, zhvilloi më datë 24…

Read More

Flasin qytetarët: Më pak radhë në hipotekë

Qytetarët e kanë pritur pozitivisht vendimin e qeverisë për të ulur numrin e dokumenteve që duhen paraqitur në zyrat e regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Sipas ligjit “Për Regjistrimin e…

Read More

Ministrja Gjonaj inspektim në Vlorë: Qytetarët të denoncojnë korrupsionin në administratë në portalin shqipëriaqëduam.al

Ministrja e Drejtësisë, zonja Etilda Gjonaj u bëri thirrje qytetarëve që të denoncojnë çdo rast korrupsioni apo mungese shërbimi në portalin shqipëriaqëduam.al Ministrja e Drejtësisë në kuadër të takimeve me…

Read More

Kryeregjistruesi pezullon specialistin e ZVRPP Kavajë

Kryeregjistruesi Elion Semanaj nxorri menjëherë urdhërin për pezullimin e specialistit të Sektorit të Regjistrimit Fillestar në ZVRPP Kavajë, Aldo Kila për shkak se është vënë nën akuzën e “shpërdorimit të…

Read More

Kryeregjistruesi Semanaj pret ekipin e Bankës Botërore

Kryeregjistruesi zhvilloi një takim me ekipin e Bankës Botërore për Asistencë Teknike në Drejtim të Programit për Manaxhimin e Integruar të Tokës. Në takim u diskutua për hapat që ka…

Read More

Vendet vakante me kontratë në ZRPP, të interesuarit me diplome Gjeodezi dhe Gjeoinformatike.

Njoftimi i Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t, Z. Artan Lame në lidhje me punësimet në tre institucionet e pronësisë: ALUIZNI, ZRPP dhe ATP. Përpara disa ditësh u miratua në Qeveri…

Read More

Inspektim në ZVRPP Fier, ministrja Gjonaj: Ankesat e qytetarëve të marrin përgjigje brenda 10 ditëve

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj në kuadër të takimeve me bazë qarku dhe platformës së bashkëqeverisjes me qytetarët e zakonshëm, zhvilloi vizita pune në institucionet e varësisë të qarkut Fier….

Read More

Trajnohen drejtuesit e rinj të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Zyra Qëndrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në datën 20 Janar 2018 organizoi trajnimin e Regjistruesve të rinj të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të emëruar pas konkursit…

Read More

Prezantohen drejtuesit e rinj në Lushnje dhe Mallakastër

Kryeregjistruesi vijoi me prezantimin e drejtuesve të rinj vendorë të ZVRPP në Lushnje, të Shkëlqim Mebellit dhe në Mallakastër të Jetnor Muharremit. Kryeregjistruesi Semanaj duke vlerësuar konkursin kombëtar të përzgjedhjes…

Read More