Archives

Task Forca Ndërinstitucionale Antikorrupsion, ministrja Gjonaj procedon penalisht drejtues të niveleve të ndryshme

Një ndër angazhimet kryesore të qeverisë, që në ditën e parë të mandatit edhe në vazhdim ka qenë dhe është lufta kundër korrupsionit dhe përmirësimi i shërbimeve ndaj qytetarit. Tashmë,…

Read More

Kryeregjistruesi Pjetri në takimin rajonal në Sarajevë për bashkëpunimin Noteri-ZRPP

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri po merr pjesë në takimin rajonal që po zhvillohet në Sarajevë me temë “Lidhja elektronike e Noterëve dhe Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme”. Kjo platformë synon rritjen…

Read More

Turi i llogaridhënies në Gjirokastër, Gjonaj: Regjitrim fillestar në fshatrat Fushë Bardhë dhe Zhulat

Gjatë një takimi të zhvilluar në kuadër të turit të llogaridhënies “Puna për Shqipërinë që duam” në Njësinë Administrative Cepo, ministrja Gjonaj ka deklaruar se javën e ardhshme do të…

Read More

Kryeregjistruesi: Hipoteka e Tiranës katërfishon certifikimin e lejeve të legalizimit

Hipoteka e Tiranës ka katërfishuar numrin e certifikatave të pronësisë për objektet e legalizara. Gjatë një takimi të zhvilluar në Kamëz, në kuadër të turit të llogaridhënies publike “Puna për…

Read More

Kryeregjistruesi në turin e llogaridhënies në Babicë dhe Dukat të Vlorës

Kryeregjistruesi në turin e llogaridhënies në Babicë dhe Dukat të Vlorës Ka qenë fshati Babicë dhe Dukat në Vlorë ndalesa e radhës e turit të llogaridhënies publike “Puna për Shqipërinë…

Read More

Kryeregjistruesi Pjetri: Zgjidhje të problematikave me pronat në bashkinë Himarë

  Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri mori pjesë në turin e llogaridhënies publike “Puna për Shqipërinë që Duam” në bashkinë e Himarës të organizuar nga ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri….

Read More

Në qarkun e Shkodrës gjatë turit llogaridhënës “Puna për Shqipërinë që duam”

Turi i llogaridhënies “Puna për Shqipërinë që duam” vijoi në qarkun e Shkodrës, në njësitë administrative Postribë dhe Malësi e Madhe.   Bashkë me ministren e Drejtësisë Etilda Gjonaj, bashkëbiseduam…

Read More

Turi llogaridhënës, Ministrja Gjonaj në qarkun e Fierit para qytetarëve

Njësitë administrative Levan dhe Frakull në qarkun e Fierit, ishin ndalesat e radhës të Ministres së Drejtësisë,  Etilda Gjonaj në kuadër të turit të llogaridhënies “Puna për Shqipërinë që duam”….

Read More

Llogaridhënia para qytetarëve, ministrja Gjonaj shkarkon drejtorin e ZVRPP Berat

Turi “PUNA PËR SHQIPËRINË QË DUAM” për ministrinë e Drejtësisë dhe institucionet e saj të varësisë nisi nga Qarku i Beratit. Ministrat dhe drejtuesit qendrorë dhe lokalë do të japin…

Read More

Ministrja Gjonaj ka prezantuar masat e marra ndaj nëpunësve që kanë abuzuar me detyrën apo nuk e kanë kryer atë si duhet

Ministrja e Drejtësisë, znj.Etilda Gjonaj ka dhënë sot një konferencë për mediat në të cilën ka prezantuar masat e marra ndaj nëpunësve që kanë abuzuar me detyrën apo nuk e…

Read More