Archives

NJOFTIM PER VENDE VAKANTE.

Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme njofton se kërkon të punësojë dy persona në ZRPP Berat, të cilët duhet të kenë përfunduar studimet për drejtësi, me mesatare nga…

Read More

SHPALLJE: Hapja e thirrjes se katert, ne kuader te programit te praktikave te punes

Shpallje : Hapja e thirrjes se katërt, në kuadër të programit të praktikave të punës.

Read More

Kryeregjistruesi Pjetri me studentët dhe pedagogët e UET: Çertifikata pronësie për 31 mijë leje legalizimesh.

Kreu i Zyrës Qendrore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Valdrin Pjetri tha dje se deri më 30 qershor do të përfundojë dhënia e certifikatës së pronësisë për 31 mijë…

Read More

Analiza e ZVRPP Tiranë, Kryeregjistruesi: 93% e shërbimeve janë ofruar brenda afateve ligjore.

Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë, ka ofruar rreth 300.000 shërbime për qytetarët e kryeqytetit. Në analizën vjetore të zhvilluar sot në Zyrën e Tiranës, Kryeregjistruesi Valdrin…

Read More

Thirrje për aplikim për çertifikatë pronësie.

  ZVRPP Bulqizë njofton qytetarët e më poshtë listuar që të paraqiten pranë sporteleve tona për të aplikuar për pajisjen e tyre me çertifikatën e pronësisë për lejet e dhëna…

Read More

ZRPP dhe Posta Shqiptare marrëveshje bashkëpunimi, me përfitim për qytetarët.

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri dhe drejtori i Postës Shqiptare, Laert Duraj nënshkruan sot një marrëveshje që i jep mundësi qytetarëve shqiptarë që të paguajnë pranë filialeve të postës tarifat e shërbimeve….

Read More

Në Himarë hapet për herë të parë Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Banorët e Himarës dhe fshatrave përreth nuk do të kenë më nevojë të shkojnë në Vlorë apo Sarandë për të marë shërbime që lidhen me pronat e tyre. Zyra Qendrore…

Read More

Llogaridhënia para qytetarëve, kryeregjistruesi në njësinë Nr. 5 në Tiranë.

Llogaridhënia para qytetarëve, kryeregjistruesi në njësinë Nr. 5 në Tiranë. Turi i llogaridhënies publike “Puna për Shqipërinë që Duam” vijoi në njësinë administrative Nr. 5 në Tiranë, ku kryeregjistruesi Valdrin…

Read More

Turi i llogaridhënies publike në Kukës, Kryeregjistruesi: ZRPP ka në fokus shërbimin ndaj qytetarëve.

Turi i llogaridhënies publike në Kukës, Kryeregjistruesi: ZRPP ka në fokus shërbimin ndaj qytetarëve Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri gjatë takimit me banorë të fshatit Bicaj të bashkisë Kukës, në kuadër të…

Read More

NJOFTIM PËR SHTYP : Shkarkohet nga detyra dhe kallëzohet për ndjekje penale punonjësi i ZVRPP Fier, Ervis Bregasi.

Shkarkohet nga detyra dhe kallëzohet për ndjekje penale punonjësi i ZVRPP Fier, Ervis Bregasi. Ministria e Drejtësisë dhe ZQRPP kanë reaguar në mënyrë të menjëhershme pas denoncimit të bërë në…

Read More