ZRPP dhe Posta Shqiptare marrëveshje bashkëpunimi, me përfitim për qytetarët.

ZRPP dhe Posta Shqiptare marrëveshje bashkëpunimi, me përfitim për qytetarët.

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri dhe drejtori i Postës Shqiptare, Laert Duraj nënshkruan sot një marrëveshje që i jep mundësi qytetarëve shqiptarë që të paguajnë pranë filialeve…

ZRPP dhe Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror, marrëveshje për akses on line në harta

ZRPP dhe Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror, marrëveshje për akses on line në harta

Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror nënshkruan sot një marrëveshje bashkëpunimi e cila i jep akses on line zyrës së…

Kryeregjistruesi Pjetri mbledh drejtuesit vendore: Largim të punonjësve që abuzuan me afatet e praktikave

Kryeregjistruesi Pjetri mbledh drejtuesit vendore: Largim të punonjësve që abuzuan me afatet e praktikave

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri mblodhi më datë 04.09.2018, të gjithë drejtuesit e ZVRPP-ve ku u diskutuan prioritetet kryesore të punës së zyrës qendrore. Në qendër të…

REGJISTRIMI FILLESTAR I PRONAVE PËR FSHATIN DHËRMI, NJË TJETËR PREMTIM I MBAJTUR – SHPËRNDAHEN ÇERTIFIKATAT E PARA TË PRONËSISË

REGJISTRIMI FILLESTAR I PRONAVE PËR FSHATIN DHËRMI, NJË TJETËR PREMTIM I MBAJTUR – SHPËRNDAHEN ÇERTIFIKATAT E PARA TË PRONËSISË

Janë dhënë çertifikatat e para të pronësisë për fshatin Dhermi. Rreth dy javë më parë, gjatë hapjes të zyrës së re të ZRPP në bashkinë…

Në Himarë hapet për herë të parë Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Në Himarë hapet për herë të parë Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Banorët e Himarës dhe fshatrave përreth nuk do të kenë më nevojë të shkojnë në Vlorë apo Sarandë për të marë shërbime që lidhen me…

Kryeregjistruesi Pjetri: Më shumë sportele në hipoteka në shërbim të bashkëatdhetarëve që vijnë me pushime

Kryeregjistruesi Pjetri: Më shumë sportele në hipoteka në shërbim të bashkëatdhetarëve që vijnë me pushime

Drejtori i Përgjithshëm i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Valdrin Pjetri, tha nga Vlora ka gati planin e masave për t’i ardhur në…

Task Forca Ndërinstitucionale Antikorrupsion, ministrja Gjonaj procedon penalisht drejtues të niveleve të ndryshme

Task Forca Ndërinstitucionale Antikorrupsion, ministrja Gjonaj procedon penalisht drejtues të niveleve të ndryshme

Një ndër angazhimet kryesore të qeverisë, që në ditën e parë të mandatit edhe në vazhdim ka qenë dhe është lufta kundër korrupsionit dhe përmirësimi…

Kryeregjistruesi Pjetri në takimin rajonal në Sarajevë për bashkëpunimin Noteri-ZRPP

Kryeregjistruesi Pjetri në takimin rajonal në Sarajevë për bashkëpunimin Noteri-ZRPP

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri po merr pjesë në takimin rajonal që po zhvillohet në Sarajevë me temë “Lidhja elektronike e Noterëve dhe Regjistrit të Pasurive të…

Turi i llogaridhënies në Gjirokastër, Gjonaj: Regjitrim fillestar në fshatrat Fushë Bardhë dhe Zhulat

Turi i llogaridhënies në Gjirokastër, Gjonaj: Regjitrim fillestar në fshatrat Fushë Bardhë dhe Zhulat

Gjatë një takimi të zhvilluar në kuadër të turit të llogaridhënies “Puna për Shqipërinë që duam” në Njësinë Administrative Cepo, ministrja Gjonaj ka deklaruar se…

Kryeregjistruesi: Hipoteka e Tiranës katërfishon certifikimin e lejeve të legalizimit

Kryeregjistruesi: Hipoteka e Tiranës katërfishon certifikimin e lejeve të legalizimit

Hipoteka e Tiranës ka katërfishuar numrin e certifikatave të pronësisë për objektet e legalizara. Gjatë një takimi të zhvilluar në Kamëz, në kuadër të turit…

Shërbime

Shërbimet e ofruara nga Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Më Shumë...

Dokumenta

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e një aplikimi

Më Shumë...

Ankesa

Për ankesa ose denoncime klikoni këtu

Më Shumë...

OSS

Sis-Multifunksional

APLIKIMET

ALBPOS

FAST-TRACK


 

 

Baza Ligjore

Legjislacioni i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme

Më Shumë...

Privatësia

Politikat e Privatësisë të ZRPP-së.

Më Shumë...

Projekte

Projekte dhe aktivitete

Më Shumë...

 

multi_zqrpp


. .