Analiza e ZVRPP Tiranë, Kryeregjistruesi: 93% e shërbimeve janë ofruar brenda afateve ligjore.

Analiza e ZVRPP Tiranë, Kryeregjistruesi: 93% e shërbimeve janë ofruar brenda afateve ligjore.

Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë, ka ofruar rreth 300.000 shërbime për qytetarët e kryeqytetit. Në analizën vjetore të zhvilluar sot në…

Shërbimi i ri në ZRPP, Gjonaj: “Fast Track” modeli si do t’u shërbejmë qytetarëve

Shërbimi i ri në ZRPP, Gjonaj: “Fast Track” modeli si do t’u shërbejmë qytetarëve

Një shërbim i ri dhe shumë i shpejtë është vendosur në Zyrën Vendore të regjistrimit të Pasurive të paluajtshme në Tiranë. Në ceremoninë e përurimit…

Kryeregjistruesi Pjetri: Trajtim brenda ditës për çdo kërkesë të banorëve të Unazës së re

Kryeregjistruesi Pjetri: Trajtim brenda ditës për çdo kërkesë të banorëve të Unazës së re

Zyra Qëndrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme si pjesë e rëndësishme e institucioneve shtetërore të angazhuara për zbatimin e projektit të Unazës së re,…

Reforma e titujve të pronësisë, Gjonaj: Kapitull i ri, ALUIZNI e Hipoteka një e vetme

Reforma e titujve të pronësisë, Gjonaj: Kapitull i ri, ALUIZNI e Hipoteka një e vetme

Në kuadër të aktivitetit të reformës së titujve të pronësisë të mbajtur me kryeministrin Edi Rama në Libofshë të Fierit, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj…

ZRPP dhe Posta Shqiptare marrëveshje bashkëpunimi, me përfitim për qytetarët.

ZRPP dhe Posta Shqiptare marrëveshje bashkëpunimi, me përfitim për qytetarët.

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri dhe drejtori i Postës Shqiptare, Laert Duraj nënshkruan sot një marrëveshje që i jep mundësi qytetarëve shqiptarë që të paguajnë pranë filialeve…

ZRPP dhe Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror, marrëveshje për akses on line në harta

ZRPP dhe Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror, marrëveshje për akses on line në harta

Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror nënshkruan sot një marrëveshje bashkëpunimi e cila i jep akses on line zyrës së…

Kryeregjistruesi Pjetri mbledh drejtuesit vendore: Largim të punonjësve që abuzuan me afatet e praktikave

Kryeregjistruesi Pjetri mbledh drejtuesit vendore: Largim të punonjësve që abuzuan me afatet e praktikave

Kryeregjistruesi Valdrin Pjetri mblodhi më datë 04.09.2018, të gjithë drejtuesit e ZVRPP-ve ku u diskutuan prioritetet kryesore të punës së zyrës qendrore. Në qendër të…

REGJISTRIMI FILLESTAR I PRONAVE PËR FSHATIN DHËRMI, NJË TJETËR PREMTIM I MBAJTUR – SHPËRNDAHEN ÇERTIFIKATAT E PARA TË PRONËSISË

REGJISTRIMI FILLESTAR I PRONAVE PËR FSHATIN DHËRMI, NJË TJETËR PREMTIM I MBAJTUR – SHPËRNDAHEN ÇERTIFIKATAT E PARA TË PRONËSISË

Janë dhënë çertifikatat e para të pronësisë për fshatin Dhermi. Rreth dy javë më parë, gjatë hapjes të zyrës së re të ZRPP në bashkinë…

Në Himarë hapet për herë të parë Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Në Himarë hapet për herë të parë Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Banorët e Himarës dhe fshatrave përreth nuk do të kenë më nevojë të shkojnë në Vlorë apo Sarandë për të marë shërbime që lidhen me…

Kryeregjistruesi Pjetri: Më shumë sportele në hipoteka në shërbim të bashkëatdhetarëve që vijnë me pushime

Kryeregjistruesi Pjetri: Më shumë sportele në hipoteka në shërbim të bashkëatdhetarëve që vijnë me pushime

Drejtori i Përgjithshëm i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Valdrin Pjetri, tha nga Vlora ka gati planin e masave për t’i ardhur në…

Shërbime

Shërbimet e ofruara nga Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Më Shumë...

Dokumenta

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e një aplikimi

Më Shumë...

Ankesa

Për ankesa ose denoncime klikoni këtu

Më Shumë...

OSS

Sis-Multifunksional

APLIKIMET

ALBPOS

FAST-TRACK


 

 

Baza Ligjore

Legjislacioni i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme

Më Shumë...

Privatësia

Politikat e Privatësisë të ZRPP-së.

Më Shumë...

Projekte

Projekte dhe aktivitete

Më Shumë...

 

multi_zqrpp


. .