Kryeregjistruesi në turin e llogaridhënies në Babicë dhe Dukat të Vlorës

Kryeregjistruesi në turin e llogaridhënies në Babicë dhe Dukat të Vlorës

Kryeregjistruesi në turin e llogaridhënies në Babicë dhe Dukat të Vlorës

Ka qenë fshati Babicë dhe Dukat në Vlorë ndalesa e radhës e turit të llogaridhënies publike “Puna për Shqipërinë që Duam” për ministren e Drejtësisë Etilda Gjonaj dhe kryeregjistruesin Valdrin Pjetri.

Kryeregjistruesi Pjetri u kërkoi qytetarëve që të bashkëpunojnë me Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme përmes platformës së bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al.

“Mos kërkoni rrugë të tërthorta. Denoncimi juaj përmes platformës së bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al.i çdo problematike që krijohet nga ZRPP, jo vetëm do të gjejë zgjidhje, por dhe do të na ndihmojë ne që të largojmë nga administrata çdo punonjës të papërgjegjshëm që shkel ligjin”, u shpreh kryeregjistruesi Pjetri.

happy wheels

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *