Kryeregjistruesi prezanton në Vlorë, Sokol Banaj

Kryeregjistruesi prezanton në Vlorë, Sokol Banaj

Në Vlorë kryeregjistruesi Semanaj prezantoi Sokol Banaj në krye të ZVRPP. Gjatë prezantimit, zoti Semanaj u kujtoi punonjësve të kësaj zyre se në të gjithë vendin deri në muajin qershor, i gjithë stafi do të kalojë në një proces vettingu.

“ZQRPP do të kryejë kontrollin e figurës së punonjësve të saj, përsa i përket besueshmërisë dhe pastërtisë së figurës së tyre, duke përfshirë edhe vlerësimin pasuror të tyre, bazuar në të ardhurat personale dhe familjare, të dhënat mbi të drejta e interesa pasurore të çdo lloji aseti, qoftë ky i luajtshëm apo i paluajtshëm, mbi llogaritë bankare dhe transaksione të kryera, për të përcaktuar kredibilitetin, integritetin moral dhe përputhshmërinë midis të ardhurave monetare dhe kategorisë së standarteve materiale të përfituara”, u shpreh Kryeregjistruesi.

happy wheels

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *