Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Category_Post_List_widget has a deprecated constructor in /home/zrpp/public_html/new/wp-content/plugins/category-post-list-widget/category-post-list-widget.php on line 75

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/zrpp/public_html/new/wp-content/plugins/category-post-list-widget/category-post-list-widget.php on line 695
NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR | ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR

NIS PROÇESI I PËRMIRËSIM/PËRDITËSIMIT I REGJISTRIT FILLESTAR

Jepini vlerën e vërtetë pronës suaj!

 

Ju njoftojmë nis proçesi i përmirësimit/përditësimit pjesor të të dhënave të regjistrit të pasurive të paluajtshme në disa zona kadastrale në administrim të ZVRPP në rrethet Berat, Fier, Korçë,dhe Devoll, në Njësitë Administrative si më poshtë:

NJOFTIM

 

happy wheels

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *