Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Category_Post_List_widget has a deprecated constructor in /home/zrpp/public_html/new/wp-content/plugins/category-post-list-widget/category-post-list-widget.php on line 75

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/zrpp/public_html/new/wp-content/plugins/category-post-list-widget/category-post-list-widget.php on line 695
Trajnimet për përdorimin e sistemit ALBSReP dhe funksionaliteteve të tij! | ZYRA E REGJISTRIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

Trajnimet për përdorimin e sistemit ALBSReP dhe funksionaliteteve të tij!

Trajnimet për përdorimin e sistemit ALBSReP dhe funksionaliteteve të tij!

trajnimet

Trajnimet

Trajnimet për përdorimin e sistemit ALBSReP dhe funksionaliteteve të tij!- Ofrohen trajnime të vazhdueshme për specialistet e rinj të cilët aksesojnë sistemin e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe janë punonjës të ri në zyrat vendore të regjistrimit të pasurive të paluajtshme.

Trajnimi ofrohet dhe për punonjësit aktualë të stukturës për funksionalitet e reja që i shtohen sistemit.

Trajnimet ofrohen nga trajnerë të specializuar për të gjitha pozicionet e punës që nevojitet trajnimi. Zyra Qëndrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, në veçanti Drejtoria e Administrimit të Informacionit, përgatit çdo muaj një axhendë trajnimesh për specialistët që përdorin ALBSReP në 35 Zyrat Vendore.

Ekipi i punës i përbërë nga specialistet e Sektorit të Zhvillimit të Informacionit dhe të Sektorit të Mirëmbajtjes, për çdo ndryshim apo modul të shtuar.

 

29.05.2015

happy wheels

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *