Doracaj apel regjistruesve vendorë: T’i jepet fund fenomenit “dosje të humbura” apo “praktika të harruara në sirtar”

Doracaj apel regjistruesve vendorë: T’i jepet fund fenomenit “dosje të humbura” apo “praktika të harruara në sirtar”

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj në një takim të zhvilluar me zyrën e regjistrimit të Tiranës, por dhe me regjistruesit vendorë, kërkoi disiplinë në orar, por dhe…

Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës.

Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës.

  Workshopi rajonal për kadastrat me mbështetjen e ambasadës së Mbretërisë së Holandës   ZRPP, organizoi në Tiranë workshop-in e parë rajonal me vendet e…

Kryeregjistruesja inspekton Zyrat Vendore në Vlorë, Lushnje dhe Fier

Kryeregjistruesja inspekton Zyrat Vendore në Vlorë, Lushnje dhe Fier

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj i ka kërkuar regjistruesve të zyrave vendore të zbatojnë ligjin dhe t’u shërbejnë qytetarëve pa zvarritje, me etikë dhe brenda afateve kohore….

Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.

Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.

  Në foto anëtarët e Bordit Drejtues të Projektit. Gjeohapësira, Shqipëria përgatitet për përmbushjen e Direktivës INSPIRE të Bashkimit Europian.   Shqipëria, si vend kandidat…

Kryeregjistruesja Doracaj në Vjenë, në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics

Kryeregjistruesja Doracaj në Vjenë, në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Eurogeographics për vitin 2017, që u mbajt në Vjenë të Austrisë.   Eurogjeographics, është organizata…

Ministria e Drejtësisë shpall konkursin e hapur për pozicionin “Regjistrues” të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Ministria e Drejtësisë shpall konkursin e hapur për pozicionin “Regjistrues” të Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Në mbështetje të pikës 4, të nenit 102, të Kushtetutës, të pikës 2, të ligjit nr. 8678, datë 14.05.2001 “Për organizimin dhe funksionimin e Ministrisë…

ZRPP në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtën e Informimit

ZRPP në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtën e Informimit

28 shtatori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim. Kjo ditë përkon edhe me 3-vjetorin e miratimit nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë të…

Kryeregjistruesja Doracaj inspekton punën e zyrave vendore në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë

Kryeregjistruesja Doracaj inspekton punën e zyrave vendore në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë

Kryeregjistruesja Blerina Doracaj ka bërë një inspektim në zyrat vendore të regjistrimit të pasurive të paluajtshme në Elbasan, Librazhd, Pogradec dhe Korçë.   Në vijim…

DEKLARATA PËR SHTYP E KRYEREGJISTRUESES, BLERINA DORACAJ

DEKLARATA PËR SHTYP E KRYEREGJISTRUESES, BLERINA DORACAJ

Pas paralajmërimit të kryeministrit Edi Rama për dorëheqjen e drejtorëve të Hipotekave në gjithë, vendin ka reaguar Kryeregjistruesja e Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të…

Kryeministri Edi Rama takim me të gjithë Drejtorët e Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Kryeministri Edi Rama takim me të gjithë Drejtorët e Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Kryeministri Edi Rama në një takim të zhvilluar me drejtuesit e Hipotekave në rrethe u kërkoi atyre dorëheqjen nga detyra. “Dorëheqja e të gjithë regjistruesve…

Shërbime

Shërbimet e ofruara nga Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Më Shumë...

Dokumenta

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrimin e një aplikimi

Më Shumë...

Ankesa

Për ankesa ose denoncime klikoni këtu

Më Shumë...

OSS

Sis-Multifunksional

APLIKIMET

ALBPOS

FAST-TRACK


 

 

Baza Ligjore

Legjislacioni i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme

Më Shumë...

Privatësia

Politikat e Privatësisë të ZRPP-së.

Më Shumë...

Projekte

Projekte dhe aktivitete

Më Shumë...

 

multi_zqrpp


. .